کاربرد انواع لوله پلی پروپیلن در صنعت کشاورزی
میتوانیم چنین بگوییم که لوله های پلی پروپیلن در صنعت کشاورزی و صنایع وابسته بدان دارای کاربردهای بسیاری است. کنترل داشتن منبع آبی و پیش گیری از هدر رفتن آب، مزیت های بسیار و فوق العاده ی لوله های پلی پروپیلن منجر به بهره گیری بیشتر از پیش از این لوله ها گشته است. مقاومت و ایستادگی بالا، نصب نمودن آسان، هزینه ی کم، عمر طویل، وزنی اندک، منعطف بودن، استحکام در مقابل اشعه نور خورشید، استحکام در مقابل خوردگی، بهداشتی بودن آن، تنوع بسیار در ابعاد و اندازه، تنها قسمی از مزیت های لوله های پلی پروپیلن است که کشاورزان عزیز را به سوی استفاده از این لوله ها رهسپار مینماید. حدوداً در کلّیه ی مزارع و نیز گلخانه های جهان، لوله های پلی پروپیلن به گونه ای مورد اکتفاء واقع گشته است.
از ابعاد بزرگ و عظیم این لوله ها میتوان در منتقل نمودن آب پر فشار و در شبکه تقسیم آب استفاده نمود. نیز از سویی به منظور آبیاری گیاهان و زمین های کشاورزی از ابعاد کوچک و ریز آن استفاده نمود.
اتصال های گوناگونی در راستای آبیاری باغ ها و مزارع تولید و روانه بازار گشته است که به واسطه ی آن ها میتوان مقدار آب خروجی را کنترل داشت. نیز از سویی در مقدار آب مصرفی صرفه جویی بسیاری به عمل آورد و از تبخیر گشتن و هدر رفتن آب پیش گیری به عمل آورد.
لوله پلی پروپیلن کشاورزی به منظور صرفه جویی و مصرف مورد نیاز آب در کشاورزی و با شیوه های مدرن و نوین آبیاری فراوانی رقم خورده است.
انتقال و کنترل نمودن آب به واسطه ی این قبیل از لوله ها و به انجام رساندن بعضی از سیستم های مدرن آبیاری حاوی موارد بیان شده در قسمت ذیل میشود؛
- آبیاری تحت فشار.
- آبیاری های قطره ای.
- آبیاری به واسطه ی نوار آبیاری.
- نیز در آبیاری سنتی جهت انتقال آب از این لوله ها بهره میگیرند.
در این عمل میتوان از تبخیر گشتن آب و نیز فرو رفتن آن درون خاک پیش گیری به عمل آورد.
▪ برخی از مهم ترین مزایای بهره گیری از لوله پلی پروپیلن در صنایع کشاورزی؛
کم نمودن هزینه های منوط بر سیستم های نصب و نیز راه اندازی و مدیریت نمودن آبیاری، افزایش در سرعت آبیاری، حجم و منتقل نمودن آب پاک به محصولات گوناگون کشاورزی به گونه ای کاملاً کنترل گردیده، کم نمودن ریسک از دست دادن آب، حال نشت آب باشد و... در مقایسه نمودن با سیستم های آبیاری سنتی، افزایش در مقدار بهره وری از تجهیزات و نیز کارکنان با اکتفاء به نصب نمودن و راه اندازی کردن آسان لوله های پلی پروپیلن، کم نمودن خطرات مربوط به از کارافتادگی سیستم های آب رسانی، کاهش دادن هزینه های منوط بر تعمیر و نگه داری سیستم های آبیاری و نیز آب رسانی لوله های پلی پروپیلن.
✔ آبیاری های قطره ای؛
لوله های پلی پروپیلن و اتصالات آن از گوناگونی بسیار زیادی در ابعاد، سایز و فشار کاری برخوردار میباشد. به همین علّت بنا بر نیاز و کاربردی که نیاز است میتوان از لوله های ویژه ای بهره گرفت. از آن سوی شما با اکتفاء به نیاز خود در صنعت کشاورزی میتوانید از لوله پلی پروپیلن استفاده نمایید.
✔ لوله های زهکشی را فراموش نکنید؛
زهکشی عبارت است از روند خارج نمودن آب سطحی اضافی و مدیریت سفره آب های زیرزمینی کم عمق به طریق نگاه داشتن و دفع نمودن آب و مدیریت نمودن کیفیت آب به منظور رسیدن به منافع دل خواه اقتصادی و از سویی اجتماعی، البته در حالی که محیط زیست حفظ گردد. از اهمیت زهکشی در زمین های گوناگون کشاورزی و مدیریت داشتن منبع آبی نمیتوان چَشم پوشی کرد. با اکتفاء به موقعیت آب و هوایی کشور و با افزودن مواد ویژه، مقاومت و ایستادگی این لوله ها در برابر موقعیت جوی کشور افزوده گشته است. لوله های زهکشی به گونه کلاف های خرطومی مشبک و نیز غیر مشبک تولید میگردند. که نیز طول کلاف ها و تعداد سوراخ ها در هر ردیف بنا بر سفارش از قابلیت دگرگونی برخوردار است.
▪ از بارزترین کاربردهای لوله های زهکشی میتوانیم به موارد ذیل اشاره نماییم؛
✔ در اراضی کشاورزی به جهت خارج ساختن آب اضافه حاصل از بارندگی و یا آن که آبیاری. در زمین های کشاورزی که بنا بر دلایل گوناگون خاک آن ها قلیایی و یا آن که شور گشته است.
✔ اطراف ساختمان ها و یا آن که پل ها و جاده ها یا ... .
✔ در زمین های ورزشی و یا آن که تفریحی.
در پایان
دوستان عزیز ما در بطن این متن از خود سعی بر آن داشتیم شما را با لوله پلی پروپیلن و انواع کاربردهای آن در بخش زمین های کشاورزی آشنا سازیم. امیدواریم که اطلاعات لازم را کسب نموده باشید.
جهت سفارش و خرید انواع لوله اتصالات پنج لایه پرسی از سایت یزد لوله کلیک کنید.